• recipies headline

Kitkan savumuikkukeitto

Valmistusaineet
1 prk savumuikkua

Keittopohja;
n.500 g kiinteämaltoista perunaa, esim. Van Goch
100 g hienonnettua kuusamon ryvässipulia
n. 1 ltr kalalientä
2 dl kuohukermaa
Valkopippuria, maustepippuria
Tilliä

Valmistusohje
Keitetään kuten perinteinen suomalainen lohikeitto

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme korkealaatuisia, paikallisia kalatuotteita, joiden raaka-aineet ovat lähtöisin Kuusamon ja Koillismaan puhtaista vesistä.

 Lue lisää >>

Herkullisia reseptejä

Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon.

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy

20 vuoden kokemus takaa korkean laadun ja ammattitaidon.

 

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
(08) 852 2770040 544 8665
info(at)kitkanherkku.fi 

© Kitkan Herkku Oy, 2014 | Web design by Davas

Tietosuojaseloste