• recipies headline

Täyte uuniperunoille

Valmistusaineet
100 g Kitkan levitettä
100 g raejuustoa
2 kpl valkosipulin kynttä
50 g graavilohta suikaleina
tilliä hakattuna

Valmistusohje
Sekoita raejuusto, lohi, tilli ja valkosipuli. Lisää huoneenlämpöinen Kitkan levite ja laita seos jääkaappiin maustumaan.

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme korkealaatuisia, paikallisia kalatuotteita, joiden raaka-aineet ovat lähtöisin Kuusamon ja Koillismaan puhtaista vesistä.

 Lue lisää >>

Herkullisia reseptejä

Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon.

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy

20 vuoden kokemus takaa korkean laadun ja ammattitaidon.

 

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
(08) 852 2770040 544 8665
info(at)kitkanherkku.fi 

© Kitkan Herkku Oy, 2014 | Web design by Davas

Tietosuojaseloste