• recipies headline

Siikakeitto neljälle

Valmistusaineet
500 g perattua siikaa
500 g kuorittuja perunoita
200 g suikaloituja juureksia
100 g Kitkan levitettä
tilliä, suolaa ja maustepippuria

Valmistusohje
Fileroi siiat, keitä ruodoista liemi suolan ja pippurien kanssa. Laita puolet Kitkan levitteestä kattilaan ja lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja anna hautua noin 5 minuuttia. Kaada kuuma siiviloitu liemi päälle ja hauduta kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää paloiksi leikatut siikafileet ja lopuksi loput levitteestä koko ajan sekottaen. Lisää hakattu tilli ja kiehauta.

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme korkealaatuisia, paikallisia kalatuotteita, joiden raaka-aineet ovat lähtöisin Kuusamon ja Koillismaan puhtaista vesistä.

 Lue lisää >>

Herkullisia reseptejä

Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon.

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy

20 vuoden kokemus takaa korkean laadun ja ammattitaidon.

 

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
(08) 852 2770040 544 8665
info(at)kitkanherkku.fi 

© Kitkan Herkku Oy, 2014 | Web design by Davas

Tietosuojaseloste