Kitkan Herkku Oy - Yritys

Kuusamolainen kalanjalostusyritys Kitkan Herkku Ky aloitti toimintansa vuonna 1995. Tuotevalikoimaan kuuluivat tuolloin täyssäilykkeet, marinadit ja pakasteet. Lisäksi yrityksen toimintaan kuului tuorekalan osto, myynti ja välitystoiminta.

Liiketoiminnan laajentuminen

Liiketoimintamme on kasvanut vuosien varrella tasaista vauhtia ja vuoden 2011 alkupuolella halusimme laajentaa toimintaamme. Yrityksemme yhtiömuoto päätettiin muuttaa osakeyhtiöksi ja samalla toimintaan tulivat mukaan uusina osakkaina Koillis-Suomen Lohi Oy, Varisjoen Lohi Oy sekä Arvo Kokkonen Oy Helsingistä. Yhtiön osakkailla on vuosikymmenien kokemus alalta. Uusien järjestelyiden avulla haluamme turvata raaka-aineiden saatavuuden sekä samalla monipuolistaa kalanjalostustoimintaamme.

Uudet tuotantotilat

factory insideVuoden 2011 aikana muutimme uusiin tuotantotiloihin Kuusamon kalataloon. Lähes tuhannen neliön Kalatalossa toimii Kitkan Herkku Oy:n lisäksi ammattikalastajien yhtiö Koillismaan Luonnonkala Oy. Kalastus- ja jalostustoimintaa on pystytty tehostamaan huomattavasti keskittämällä alkutuotanto, jalostus ja myynti yhteen paikkaan. Uusien tilojen täyttäessä korkeimmatkin hygieniavaatimukset saadaan myös tuotteiden laatu pidettyä parhaana mahdollisena.

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme korkealaatuisia, paikallisia kalatuotteita, joiden raaka-aineet ovat lähtöisin Kuusamon ja Koillismaan puhtaista vesistä.

 Lue lisää >>

Herkullisia reseptejä

Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon.

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy

20 vuoden kokemus takaa korkean laadun ja ammattitaidon.

 

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
(08) 852 2770040 544 8665
info(at)kitkanherkku.fi 

© Kitkan Herkku Oy, 2014 | Web design by Davas

Tietosuojaseloste