• production headline

Tuotanto

muikutKalanjalostus on intohimomme ja pyrimme olemaan toiminnassamme alan ammattilaisia. Tuotannossamme käytämme nykyaikaisia valmistusmenetelmiä, jotka täyttävät nykyaikaiset hygieniavaatimukset. Jalosteiden parissa työskentelee päivittäin kahdesta neljään henkilöä ja sesonkiaikoina neljästä kuuteen henkilöä. Työ on pitkälti käsityötä mutta nykyisissä tiloissa sen määrä on hieman laskenut uuden laitteiston myötä.

Korkea laatu ja puhtaus

AhvenKoillismaan alue on tunnettu sen puhtaista vesistöistä, jotka tarjoavat kalalle hyvän kasvuympäristön. Kaikki raaka-aineemme ovat peräisin pohjoisen puhtaista vesistä, mikä mahdollistaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun.

Toimitilamme keskeinen sijainti

Toimimme uudessa Kuusamon kalatalossa, johon on keskitetty jalostuksen lisäksi myös alkutuotanto. Tiivis yhteistyö raaka-aineiden toimittajien kanssa mahdollistaa saumattoman yhteistyön. Tuoreus ja laatu pysyvät erittäin korkeina
raaka-aineiden ollessa factory insidesaatavissa ja jalostettavissa samassa paikassa.

Toimitusvarmuus

Tilavissa tuotantotiloissamme voimme valmistaa ja varastoida suurempia tuotantomääriä. Kylmä- ja pakkasvarastotilaa on runsaasti, jolloin kalaa voidaan varastoida ja näin lisätä toimitusvarmuutta etenkin syksyn ja kevään ”rospuuttoaikoina”.

 

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme korkealaatuisia, paikallisia kalatuotteita, joiden raaka-aineet ovat lähtöisin Kuusamon ja Koillismaan puhtaista vesistä.

 Lue lisää >>

Herkullisia reseptejä

Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon.

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy

20 vuoden kokemus takaa korkean laadun ja ammattitaidon.

 

Lue lisää >>

Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
(08) 852 2770040 544 8665
info(at)kitkanherkku.fi 

© Kitkan Herkku Oy, 2014 | Web design by Davas

Tietosuojaseloste