Valmistusohje Kaulitse taikinasta pyöreitä, ohuita levyjä, halkaisijaltaan noin 12 cm. Lado muikkuja rieskan päälle, mausta. Rypistä kuten rönttöset. Päälle levitettä ja paista 300 asteessa noin 10 min.
Valmistusaineet 500 g perattua siikaa 500 g kuorittuja perunoita 200 g suikaloituja juureksia 100 g Kitkan levitettä tilliä, suolaa ja maustepippuria
Valmistusohje Fileroi siiat, keitä ruodoista liemi suolan ja pippurien kanssa. Laita puolet Kitkan levitteestä kattilaan ja lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja anna hautua noin 5 minuuttia. Kaada kuuma siiviloitu liemi päälle ja hauduta kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää paloiksi leikatut siikafileet ja lopuksi loput levitteestä koko ajan sekottaen. Lisää hakattu tilli ja kiehauta.
Valmistusaineet Kitkan levitettä 1 osa Juustoraastetta 2 osaa Korppujauhoja 1 osa
Valmistusohje Sekoita ainekset keskenään. Laita kalafileet uuninkestävään vuokaan ja mausta. Levitä kuorrute fileiden päälle ja laita 175 asteiseen uuniin ja kypsennä.
Keittopohja; n.500 g kiinteämaltoista perunaa, esim. Van Goch 100 g hienonnettua kuusamon ryvässipulia n. 1 ltr kalalientä 2 dl kuohukermaa Valkopippuria, maustepippuria Tilliä
Valmistusohje Keitetään kuten perinteinen suomalainen lohikeitto