Tuotteemme tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ruoanlaittoon
Valmistusaineet
2 dl majoneesia
1prk särkisäilykettä
1 kuusamon ryvässipuli
1 rlk sinappia
1 kynsi valkosipulia
hienonnettua tilliä
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Valuta särkisäilykkeestä öljy. Hienonna sauvasekoittimella. Sekoita majoneesi ja mausta makusi mukaan.
Erinomainen lisäke esimerkiksi uuniperunoille tai frittimuikuille!
Valmistusaineet
1 prk savumuikkua
Keittopohja;
n.500 g kiinteämaltoista perunaa, esim. Van Goch
100 g hienonnettua kuusamon ryvässipulia
n. 1 ltr kalalientä
2 dl kuohukermaa
Valkopippuria, maustepippuria
Tilliä
Valmistusohje
Keitetään kuten perinteinen suomalainen lohikeitto
Kitkan Herkku Oy, Purnuntie 2, 93600 Kuusamo
Olemme paikalla arkisin klo 8 - 17 sekä muulla ajalla sopimuksen mukaan.
©Kitkan Herkku Oy | Web design Davas