Skip to main content

Muut kalatuotteet

Frittimuikku

Perinteinen Kuusamon kirkkaiden vesien frittimuikku rasiapakkauksessa. Valmistetaan tilauksesta. Säilytys  +3 ℃.

Tuorekalat

Meidän kautta löydät parhaat mahdolliset raaka-aineet herkulliseen ja terveelliseen kala-ateriaan. Kaikki käsittelemämme kala pyydetään pohjoisen puhtaista vesistä, mikä takaa niiden korkean laadun ja puhtauden.
Tuorekalavalikoimastamme löytyvät lähes kaikki perinteiset järvikalat. Tilauksesta toimitamme myös muita kalaraaka-aineita.

Muikku

Toimitamme paikallisten vesien muikkua jäitettynä ja styroxiin pakattuna. Lisäksi muikkua on myös pakastetavarana, jota hyödynnetään erityisesti syksyn ja kevään ”rospuuttoaikoina” jolloin pyynti ei ole mahdollista.

Luonnon siika

Luonnonsiika on oivallinen ratkaisu pienemmän fileekalan tarpeeseen. Fileet toimitetaan tuoreena laatikoissa jäitettynä tai vakuumipakattuna pakasteena. Kysy myös muita toimitusvaihtoehtoja.

Farmisiika

Paikallista kasvatettua siikaa käytetään erityisesti fileekalana. Se on kooltaan suurempaa kuin luonnonsiika. Paikallisuus takaa korkean laadun ja puhtauden. Fileet toimitetaan tuoreena laatikoissa jäitettynä tai vakuumipakattuna pakasteena. Kysy myös muita toimitusvaihtoehtoja.

Kasvatettu kirjolohi

Kasvatettu paikallinen kirjolohi on maukas ratkaisu juhlaan ja arkeen. Toimitus asiakkaan toiveiden mukaisesti joko jalosteena lämmin/kylmäsavustettuna, tuorekalana tai fileenä. Kysy myös muita toimitusvaihtoehtoja.

Lämminsavukalat

 Savustus on perinteinen kalanvalmistusmenetelmä, jossa kala saa pintaan kauniin värin sekä herkullisen savunmaun. Savustettu kala on kevyt herkku, joka on heti valmis syötäväksi.
Lämminsavuvalikoimastamme löytyvät erityisesti muikku, siika ja kirjolohituotteet. Siika- ja kirjolohilämminsavutuotteet toimitetaan vakuumipakattuina fileinä, paloina tai valmiiksi siivutettuina. Tilauksesta toimitamme myös muita lämminsavustettuja kalatuotteita.

Kylmäsavukalat

Kylmäsavustus antaa kalalle lämminsavustuksen tapaan miellyttävän savuisen maun ja tuoksun. Kala saa myös pintaan savukalalle tyypillisen kauniin värin. Kylmäsavu säilyttää lisäksi kalan kiinteän rakenteen (menetelmällä kalasta haihtuu vähemmän nesteitä). Kylmäsavutuotteet sopivat erityisesti juhlapyhiin. Kylmäsavukala onkin monelle tuttu esimerkiksi joulupöydästä.
Kylmäsavuvalikoimastamme löytyvät erityisesti siika- ja kirjolohituotteet. Toimitamme myös muita kylmäsavustettuja kalatuotteita (esimerkkinä herkullinen kylmäsavustettu kirjolohenmäti). Kylmäsavukalat toimitetaan vakuumipakattuina. Kylmäsavukalaa on saatavilla fileinä, paloina tai valmiiksi siivutettuna.

Graavikalat

Graavaus on ikivanha tapa säilöä kalaa suolan avulla. Nykyisin graavikalaa arvostetaan sen herkullisen maun takia. Graavattu kala sopii mainiosti juhlavaksi alkupalaksi tai sellaisenaan voileivän päälle.
Graavikalavalikoimastamme löytyvät esimerkiksi siika- ja kirjolohituotteet. Tuotteet toimitetaan vakuumipakattuina fileinä, paloina tai valmiiksi siivutettuina.

Kalamassat

Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset kalamassat, jotka toimitetaan pakasteena. Esimerkkinä särki-, hauki-, siika- ja lahnamassa. Kalamassat valmistetaan koneellisella lihanerottimella jolloin tuote koostuu pelkästään kalan lihaosasta. Kalamassat soveltuvat erityisesti ravintoloille.

Käyttämämme raaka-aineet pyydetään Kuusamon ja Koillismaan paikallisista vesistä, joissa veden puhtaus on vertaansa vailla