Skip to main content

Tuotanto

Kalanjalostus on intohimomme ja pyrimme olemaan toiminnassamme alan ammattilaisia. Tuotannossamme käytämme nykyaikaisia valmistusmenetelmiä, jotka täyttävät nykyaikaiset hygieniavaatimukset. Jalosteiden parissa työskentelee päivittäin kahdesta neljään henkilöä ja sesonkiaikoina neljästä kuuteen henkilöä. Työ on pitkälti käsityötä mutta nykyisissä tiloissa sen määrä on hieman laskenut uuden laitteiston myötä.

Korkea laatu ja puhtaus

Koillismaan alue on tunnettu sen puhtaista vesistöistä, jotka tarjoavat kalalle hyvän kasvuympäristön. Kaikki raaka-aineemme ovat peräisin pohjoisen puhtaista vesistä, mikä mahdollistaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun.

Toimitilamme keskeinen sijainti

Toimimme uudessa Kuusamon kalatalossa, johon on keskitetty jalostuksen lisäksi myös alkutuotanto. Tiivis yhteistyö raaka-aineiden toimittajien


Toimitusvarmuus 
kanssa mahdollistaa saumattoman yhteistyön. Tuoreus ja laatu pysyvät erittäin korkeina
raaka-aineiden ollessa saatavissa ja jalostettavissa samassa paikassa.

Tilavissa tuotantotiloissamme voimme valmistaa ja varastoida suurempia tuotantomääriä. Kylmä- ja pakkasvarastotilaa on runsaasti, jolloin kalaa voidaan varastoida ja näin lisätä toimitusvarmuutta etenkin syksyn ja kevään ”rospuuttoaikoina”.

Tuotannon vahvuudet

quality icon Korkea laatu

production icon Nykyaikaiset tuotantotilat

storage icon Suuret kylmävarastot

raw material icon Raaka-aineiden hankinta

delivery icon Toimitusvarmuus

development icon Tuotekehitys

Käyttämämme raaka-aineet pyydetään Kuusamon ja Koillismaan paikallisista vesistä, joissa veden puhtaus on vertaansa vailla