Kalanjalostus on intohimomme ja pyrimme olemaan toiminnassamme alan ammattilaisia. Tuotannossamme käytämme nykyaikaisia valmistusmenetelmiä, jotka täyttävät nykyaikaiset hygieniavaatimukset. Jalosteiden parissa työskentelee päivittäin kahdesta neljään henkilöä ja sesonkiaikoina neljästä kuuteen henkilöä. Työ on pitkälti käsityötä mutta nykyisissä tiloissa sen määrä on hieman laskenut uuden laitteiston myötä.
Korkea laatu ja puhtaus
Koillismaan alue on tunnettu sen puhtaista vesistöistä, jotka tarjoavat kalalle hyvän kasvuympäristön. Kaikki raaka-aineemme ovat peräisin pohjoisen puhtaista vesistä, mikä mahdollistaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun.
Toimitilamme keskeinen sijainti
Toimimme uudessa Kuusamon kalatalossa, johon on keskitetty jalostuksen lisäksi myös alkutuotanto. Tiivis yhteistyö raaka-aineiden toimittajien
Toimitusvarmuus kanssa mahdollistaa saumattoman yhteistyön. Tuoreus ja laatu pysyvät erittäin korkeina raaka-aineiden ollessa saatavissa ja jalostettavissa samassa paikassa.
Tilavissa tuotantotiloissamme voimme valmistaa ja varastoida suurempia tuotantomääriä. Kylmä- ja pakkasvarastotilaa on runsaasti, jolloin kalaa voidaan varastoida ja näin lisätä toimitusvarmuutta etenkin syksyn ja kevään ”rospuuttoaikoina”.
Tuotannon vahvuudet
Korkea laatu
Nykyaikaiset tuotantotilat
Suuret kylmävarastot
Raaka-aineiden hankinta
Toimitusvarmuus
Tuotekehitys
Käyttämämme raaka-aineet pyydetään Kuusamon ja Koillismaan paikallisista vesistä, joissa veden puhtaus on vertaansa vailla